Η Εταιρία

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Η Powerdrill και ο Γιώργος Πατεράκης Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε ασχολείται στον τομέα των Εδαφοτεχνικών Έργων – Αντιστηρίξεων τα τελευταία 30 χρόνια. Η συνεργασία μας με έμπειρους και ειδικευμένους Πολιτικούς Μηχανικούς και Γεωλόγους, εγγυάται την ασφαλέστερη και συνάμα την πιο οικονομική λύση σε κάθε τεχνικό έργο.

    • Εξειδικευόμαστε  στην αντιστήριξη πρανών καθώς και στην διάνοιξη οπών ώστε να τοποθετηθεί  οπλισμός και σκυρόδεμα για τη συγκράτηση – ενίσχυση του εδάφους σε οικόπεδα ή και εντός των κτιρίων που υπάρχει το πρόβλημα. Διαθέτουμε μικρά και ευέλικτα μηχανήματα, για οποιοδήποτε χώρο.
    • Η εμπειρίες μας είναι πολλές και οι προκλήσεις αρκετές. Η μεγαλύτερη διάνοιξη μας έχει φτάσει το βάθος των 1500 μέτρων.
    • Με πολλές δυνατότητες μπορούμε να επιχειρήσουμε σε οποιδήποτε μέρος της Ελλάδας της Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής,της Μέσης Ανατολής και της μικράς Ασίας. Μερικές από τις χώρες τις οποίες έχουμε επισκεφθεί με επιτυχημένα αποτελέσματα γεωτρήσεων : Λυβή, Αίγυπτος, Αγγλία, Κύπρος κα.
    • Διαθέτουμε δίπλωμα εμπειρωτεχνικό που μας καθορίζει και αποδεικνύει  και πρακτικά την εμπειρία και τις δυνατότητες μας

Περιηγηθείτε στα μηχανήματα και τον εξοπλισμό μας, δείτε μερικές φωτογραφίες από τις εργασίες που έχουμε διατελέσει, απαντάμε σε μερικές συχνές ερωτήσεις και δείτε που βρίσκεται ή βάση της  εταιρείας στο χάρτη της google.

Back to top