Συχνές Ερωτήσεις

Γενικές

Χρειάζομαι άδεια για να έχω τη δική μου γεώτρηση;

Σε συνεργασία με υδρογεωλόγους αναλαμβάνουμε την έκδοση άδειας για τη γεώτρηση, και με το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας  την ανόρυξη της καθώς και το αντλητικό συγκρότημα που θα χρειασθεί να τοποθετηθεί.

Τι πρόσβαση και πόσο χώρο χρειάζομαι για μια γεώτρηση;

Στην Powerdrill διαθέτουμε τον εξοπλισμό να τρυπήσουμε ακόμα και σε πολύ περιορισμένο χώρο ακόμα και σε υπόγεια κτιρίων. Ελάτε σε επαφή μαζί μας για μία προσφορά.

Πόσο καιρό θα χρειαστεί ώστε να έχω τη γεώτρηση μου;

Σε 1 ώρα ενδέχεται να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο συνήθης χρόνος κυμαίνεται από 1 μέχρι και 4 ώρες, ο χρόνος  εξαρτάται  από τον τύπο της γεώτρησης

Κόστος

10% Έκτπωση

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και κερδίστε 10% έκπτωση. Αναφέρετε απλά ότι επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας

Πως μπορώ να ωφεληθώ από τη γεωθερμία;

Η γεωθερμία είναι και αυτή μία γεώτρηση. Η Powerdrill.gr σε συνεργασία με τους κατάλληλους μηχανικούς μπορεί να εξασφαλίσει ένα ποιοτικό και οικονομικό αποτέλεσμα για την παραγωγή ενέργειας από τη γη.

Τεχνικές ερωτήσεις

Πόσο βαθιά θα πρέπει να φτάσουμε για να βρεθεί νερό;

Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες, ένας σημαντικός είναι το υψόμετρο της τοποθεσίας αλλά και το έδαφος το οποίο θα μας χαρακτηρίσει και την ποιότητα του νερού.

Πού πρέπει να τρυπήσω για να βρω νερό;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν την ύπαρξη των υπογείων υδάτων. Ελάτε σε επαφή μαζί μας για ένα επιτόπιο και δωρεάν έλεγχο.

Back to top